Pakketten

De beste start voor uw smart home

Comfort

Smart Kerstboom

Creëer de ultieme kerstboom door er een smart kerstboom van te maken. Hoe u het wendt of keert, het aan en uitzetten van de kerstboom is altijd een doorn in het oog. U moet er helemaal achterkruipen of de schakelaar zit op een onmogelijke plek. Hierdoor beweegt u de kerstboom en ja hoor, al die vervelende naalden liggen op de grond. Vanaf nu niet meer! Met behulp van ons smart Smart Kerstboom pakket, zet u uw kerstboom lichtjes aan met uw smartphone.

Beveiliging

Wakend oog

Dit pakket richt zich op het beschermen van uw dierbare. Het “wakend oog pakket” zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld uw vader en of moeder in de gaten kunt houden. Handig als u elke ochtend een berichtje krijgt via de app omdat de bewegingssensor is afgegaan. Als extra optie kunt u de smart rooksensor en of smart gassensor toevoegen aan uw pakket. Wanneer er rook wordt geconstateerd wordt u gelijk op de hoogte gesteld en kan u uw dierbare waarschuwen. Daarnaast kan het zo worden geïnstalleerd dat zowel u als de persoon voor wie het bestemd is allebei toegang hebben op de app.

Beveiliging & Comfort

Sensoren

Alle sensoren in een pakket gecombineerd. Het sensoren pakket is voor veel doeleinden te gebruiken en is heel makkelijk uit te breiden. Hang beweging sensoren op in huis en je krijgt direct een melding wanneer er iets of iemand is. Gebruik de deur-raam sensoren voor een veilig gevoel. Of plaats een water sensor bij de wasmachine zodat u weet wanneer deze lekt en u niet voor onverwachte problemen komt te staan.

Verlichting

Altijd licht

Omarm de mogelijkheden van slimme verlichting en creëer de perfecte sfeer voor bij u thuis. Het pakket “altijd licht” bevat alle lampen die wij aanbieden. Ons assortiment bestaat uit 3 verschillende lampen: Een GU10, groot en klein licht. Dit licht is te gebruiken voor automatiseringen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld om 19:00 de lichten automatisch aan laten gaan.

Comfort

Air control

Door middel van het “air control pakket” kan u gemakkelijk de temperatuur in uw huis bepalen. Dit pakket richt zich op het automatisch aan laten gaan van de airco wanneer de temperatuur boven een door u aangegeven waarde komt. Dit is mogelijk doordat de temperatuur en luchtvochtigheid meter verbonden is met een multifunctionele afstandsbediening.

Verlichting

Zonder zorgen

Door het zonder zorgen pakket, kunt u zonder zorgen van huis vertrekken. De smart buitencamera en de smart deurbel houden uw thuisomgeving in de gaten. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt, zal een lampje gaan branden, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Beveiliging

Veilig van huis

Met een gerust hart van huis. Er gaat niets boven het feit dat waar u ook bent, weet wat er in en om uw huis gebeurt. Nooit meer met een vervelend gevoel van huis dankzij het “veilig van huis pakket”. Wanneer er niemand thuis is zullen de camera’s en bewegingssensoren uw huis en waardevolle eigendommen in de gaten houden. Wanneer er beweging wordt geconstateerd terwijl u niet thuis bent zal er een notificatie op uw smartphone binnenkomen en kan u via de app kijken wat er aan de hand is.